24 órás betegápolás

Mit jelent a 24 órás betegápolás?

Cégünk ügyvezetője maga is az 1-24 órás ápolás területén betegápolóként dolgozott éppen ezért nagyon jól tudja, hogy milyen szempontokat kell mérlegelni, mikor egy páciens ellátásáról, mindennapjainak megkönnyítéséről van szó.

Nagyon fontos szempont számunkra, hogy minden beteghez a megfelelő ápolót/ápolónőt közvetíthessük ki. Cégünknél minden jelentkező állásinterjún vesz részt. Felmérjük német nyelvtudásukat, személyiségüket, motivációjukat, hogy megtudhassuk mennyire alkalmasak az 1-24 órás betegápolásra.

Cégünk felméri személyesen is, hogy a családnak milyen végzettséggel és nyelvtudással rendelkező személyzetre van szüksége, ez nagyon fontos része a munkánknak. Az általunk elvégzett felmérés alapján választjuk ki a család és páciens számára a legmegfelelőbb személyt minden tekintetben.

Mielőtt a betegápoló megkezdené munkáját a családnál, az ügyvezetőnk külön felkészíti a családra, a páciensre, tanácsokkal és szakmai ismeretekkel ellátva.

Jól képzett ápolóink feladatai:

Ápolóink nagyon jól beszélnek németül, és rendelkezésre állnak a nap 24 órájában, segítenek a háztartás vezetésében, szükség esetén felkelni, mosakodni, öltözködni, étkezni. Igény esetén elkísérik a pácienst rendezvényekre, de akár nyaralásra is, annak érdekében, hogy ellátása minőségi és teljes körű legyen. A Gondozókat rendszeresen ellenőrizzük (nemcsak felvételkor) hanem a munkavégzés közben is.

A jelentkezőket nagy odafigyeléssel választjuk ki.
Továbbá fontosnak tartjuk, hogy az ápolók és gondozók ne csak szakmailag, hanem emberileg is alkalmasak legyenek feladatuk ellátására. Minden esetben személyesen vizsgáljuk meg az ügyfél egészségügyi és mentális igényeit és meggyőződünk arról, hogy a kiközvetített ápoló minden tekintetben megfelel-e ezeknek az igényeknek.

Folyamatos az együttműködés és  a kapcsolat a pácienssel és az ápolókkal! Ha az ápolt és a gondozó közt valami nem működik megfelelően, akkor cserét szervezünk.

Bejelentett, jogilag tiszta munkaerő.
2006. óta a magyar állampolgároknak lehetőségük van az EU-csatlakozási szerződésben szabályozottak szerinti munkát vállalni az EU tagországaiban önálló vállalkozóként vagy alkalmazottként.

Az ápolóink jogszerűen tartózkodnak az EU országokban, adószámmal és biztosítással is rendelkeznek.

Együttműködés mindazoknak, akik részt vesznek a gondozásban és támogatásban.
Célunk egy tiszteletteljes együttműködés az ápolt családjával és lakókörnyezetével, ezért egy profi csapat dolgozik a háttérben,  a Szorgos Kezek 2011. Kft.!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, jelentkezzen a Szorgos Kezek 2011. Munkakiközvetítő Kft. irodájában vagy személyesen vagy az általunk megadott elérhetőségen.

Ha további információra van szüksége, hívja a +36 (69) 305-842 telefonszámot hétköznap reggel 9 és délután 4 között!